Energiatehnoloogia erialavõistlus tuleb taas!

Juba kolmandat korda toimuv energiatehnoloogia erialavõistlus annab võimaluse panna proovile oma teadmised energeetikas, õppida juurde uusi huvitavaid teadmisi, lahendada teooria ja praktilisi ülesandeid ning võita motiveerivaid auhindu.

Esikolmiku auhinnad on: 

  1. Koht – 500 eurot  
  2. Koht – 400 eurot 
  3. Koht – 300 eurot 

Selle aasta teema on energeetika trilemma – varustuskindlus, keskkonnasõbralikkus ja taskukohasus ning ülesanded käsitlevad endas nende kolme komponendi tasakaalu.

Võistlus algab avaüritusega 25. oktoobril, kus külastame Iru elektrijaama ja saab näha, kuidas energiatootmine päriselt käib ning saada omavahel tuttavamaks ning saada toredaid meeneid. Avaüritusel osalemine on kõigile vaba ning kui sa ei saa avaüritusele tulla, siis oled ikkagi oodatud võistlusel osalema. 

Avaüritusele järgneval neljal nädalal tuleb igal nädalal ära lahendada üks ülesanne. Esimesed kolm ülesannet on teoreetilist laadi ja neljas, nagu juba tavaks saanud, praktilisem. Osaleda saab igast Eestimaa nurgast, sest ülesanded toimuvad täielikult virtuaalselt. Võistkonnad võivad olla 1-3 liikmelised.

Võistkondi registeerida saab kuni 15.oktoober 2023 lingilt: https://forms.gle/ek3aYC4vpSpHwUHK7 

Lisainfo saamiseks kirjuta: info@estis.ee

Võistluse info ESTIS-e lehel: https://estis.ee/energiatehnoloogia-erialavoistlus/